U.S.Starriders, Møllegade 6a, 7800 Skive. Indgang fra Asylgade.

Klubben blev stiftet i Februar 1982 af en lille flok entusiaster fra Skive og omegn. Klubben fik til huse i en gammel nedlagt landejendom i Thise, lidt nord for Skive. Efter et par år, flyttede klubben til den gamle cykelhandel i Roslev. Det var stadigvæk lidt nord for Skive. Klubben havde på dette tidspunkt 25 medlemmer og 20 biler. I 1988 flyttede klubben så ind til Skive. Man havde fundet nye og fine lokaler i Kompagnigade, og klubben var nu kommet op på 37 medlemmer. Desværre var der ingen garagepladser i Kompagnigade.

1951 Bel Air foran klubhuset i Kompagnigade.

I December 1991, flytter man til den nuværende adresse i Møllegade i den gamle brandstation. Her har vi 6 garagepladser, lagerrum og klublokaler. I 1992 holder klubben stor jubilæumsfest, med gæster fra mange af landets klubber. I efteråret 2000, gik vi igang med en større ombyg -ning og udvidelse af klublokalerne, og får næsten dobbelt så store lokaler. Samtidig topper medlemstallet nu med 41 medlemmer.

Klubben havde 25 års jubilæum i Februar 2007. Det blev fejret i August 08, med et stort åbent hus arrangement, med fest og live musik om aftenen.